Activitats

A Irene espinet realitzem sessions amb grups reduïts dirigides per un fisioterapeuta o instructor de ioga. Millorant la teva postura i essent coneixedor del teu cos podràs alleugerir o dir adéu al mal d’esquena.
Respirant i entrant dins teu, trobaràs calma i serenor per viure en plenitud.
Esquena sana

La pràctica continuada d’aquesta activitat holística que anomenem “esquena sana” contribueix a agafar consciència corporal i a reequilibrar el nostre cos millorant la nostra postura.

Objectius:

• Flexibilitzar i enfortir els eixos verticals i horitzontals del cos.
• Adquirir i mantenir nous hàbits posturals.
• Prevenir possibles lesions o problemes derivats de males postures.
• Millorar l’autonomia personal
• Millorar la salut en general.

Durada:

L’activitat té una durada d'1 h un dia a la setmana.
Ioga

Realitzem un hata ioga suau centrat en la respiració amb postures (assanes) per treballar la força, la flexibilitat i l’equilibri del cos i també la voluntat, la concentració i la relaxació de la ment.
Els exercicis que desenvolupem equilibren els centres energètics/psicològics (xakres).

Objectius:

• Agafar consciència i corregir la postura corporal.
• Educar la respiració.
• Treballar la capacitat de concentració i relaxació.
• Tonificar la musculatura sense augmentar-ne el volum.
• Alliberar tensions.
• Alleugerir diversos efectes de l’estrès (migranyes, cefalees, dolors cervicals i lumbars, desordres digestius, etc.).
• Promoure i estimular activitats físiques grupals on compartir interessos i inquietuds.

Durada:

L’activitat té una durada d'1h i 30 minuts un dia a la setmana.

Adreçat a:

Persones majors de 16 anys.
Taller Mindfulness

El mindfulness és la capacitat de prestar atenció d’una forma especial, intencionadament, en el moment present i sense jutjar.

La investigació sobre l’atenció plena revela que la seva pràctica continuada millora el funcionament de l’organisme, potencia la resposta immunitària, disminueix la reactivitat a l’estrès i augmenta la sensació general de benestar físic i mental i, a més, ens permet desenvolupar la consciència sobre un mateix, l’acceptació de la realitat i la gestió emocional, entre altres…

Adreçat a:

Persones majors de 16 anys.
Taller Sòl Pelvià

Tallers vivencials i pràctics per prendre consciència del nostre sòl pelvià i perineu: sentir-lo, contreure’l, relaxar-lo… prevenint problemes futurs, preparant-lo per a un embaràs, recuperant-lo del part, gaudint de la menopausa, normalitzant cirurgies, millorant qualsevol problemàtica o disfunció que puguis patir.
Amb cada sessió evoluciones en el teu autoconeixement personal, ajudant a prevenir o millorar incontinències, caigudes d’òrgans pelvians, dolor en les relacions sexuals, etc.
A més el taller està enfocat en el treball de la postura i respiració, activant i millorant la zona abdominal i toràcica, molt indicat per a la correcció postural i esquema corporal, dolors d’esquena, augment de la capacitat respiratòria, tonificació i consciència del sòl pelvià des d’una vivència global. Tot el cos està connectat. Postura, abdomen i sòl pelvià van de la mà.

Adreçat a:

Majors de 16 anys.
Segueix-nos a...