El centre

Tranquil·litat, calma, confort i energia que flueix

El nostre espai és terapèutic tant a nivell arquitectònic com energètic; hem fet un estudi rigorós basat en el feng shui per reformar el nostre centre de manera que l’energia flueixi i puguis percebre el benestar només entrar.

La connexió amb la naturalesa resulta molt terapèutica, per això hem volgut apropar aquesta natura al nostre espai de treball; hem pensat en una arquitectura que aprofita la llum del sol i que permet veure un paisatge exterior de pedra i oliveres: I un disseny interior que dona protagonisme a la fusta com element natural que ens connecta amb la mare terra i que incorpora una font d’aigua en moviment, l’element on s’origina la vida.

Comptem amb cinc box per a teràpies individuals i una sala polivalent on duem a terme les activitats, tots decorats amb tons neutres, molt suaus, i amb un estil minimalista que convida a la calma…

Cura en tots els sentits

Les línies pures, l’ordre, la higiene… les olors dels nostres olis naturals… el confort dels nostres box… la selecció de la música que ens arriba a través del fil… el cotó de les nostres tovalloles i fundes… el tacte de les nostres mans a la teva pell… tot està pensat perquè la sessió de teràpia sigui el màxim d’efectiva possible.

Nodrint tots els sentits per procurar-te el màxim benestar, aconseguim un treball profund i òptim en cada sessió.

Tecnologia al servei de la salut

Quan la tecnologia pot ajudar-nos a tenir una major salut i benestar, no en podem prescindir. A Irene espinet comptem amb aparells de darrera generació com la radiofreqüència Indiba, cromoteràpia, diatèrmia, electroestimulació, bioressonància quàntica (SCIO)…
Segueix-nos a...